Рецептики

Простий рецепт печива до чаю. Наше улюблене печиво “рафаелло”.

Швидке пісочне печиво на кожен день до чаю. Найпростіші інгредієнти. Швидко і просто. Його обожнюють все. Ніжне, ароматне, яке сподобається всім без винятку. Справжній смак дитинства. Рекомендую приготувати це дуже смачно і просто. Не втратьте рецепт – підпишіться на канал. Буде ще багато всього цікавого.

У миску розбиваємо одне яйце і всипаємо сюди цукор і трохи солі. Перемішати віночком

Вливаємо розтоплене вершкове масло. Перемішаємо

Додамо одну столову ложку майонезу і знову перемішаємо

Сюди разом з розпушувачем просеем борошно і додамо крохмаль. Замісимо тісто

Також потрібно додати трохи рослинного масла

З тіста формуємо кульки

В якості начинки, я сьогодні, використовую мармелад, нарізаємо на маленькі шматочки. Кладемо їх у кульки. Можна використовувати горіхи, родзинки, дивіться за своїм смаком.

Викладаємо кружечки на деко на рівномірний відстань

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180 градусів 20-25 хвилин

Готове печиво змащуємо вареним згущеним молоком і обсипаємо кокосовою стружкою

Приємного апетиту!

Процес приготування дивіться у моєму короткому відео

  • Крохмаль 100 р.
  • Борошно 200 р.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 125 р.
  • Масло вершкове 100 г
  • Майонез 1 ст. л
  • Олія соняшникова 1 ст. л
  • Сіль

Давайте жити смачно.

Related posts

Leave a Comment