Простий рецепт печива до чаю. Наше улюблене печиво “рафаелло”.
Швидке пісочне печиво на кожен день до чаю. Найпростіші інгредієнти. Швидко і просто. Його обожнюють все. Ніжне, ароматне, яке сподобається всім без винятку. Справжній смак дитинства. Рекомендую приготувати це дуже смачно і просто. Не втратьте рецепт – підпишіться на канал. Буде ще багато всього цікавого.
У миску розбиваємо одне яйце і всипаємо сюди цукор і трохи солі. Перемішати віночком
Вливаємо розтоплене вершкове масло. Перемішаємо
Додамо одну столову ложку майонезу і знову перемішаємо
Сюди разом з розпушувачем просеем борошно і додамо крохмаль. Замісимо тісто
Також потрібно додати трохи рослинного масла
З тіста формуємо кульки
В якості начинки, я сьогодні, використовую мармелад, нарізаємо на маленькі шматочки. Кладемо їх у кульки. Можна використовувати горіхи, родзинки, дивіться за своїм смаком.
Викладаємо кружечки на деко на рівномірний відстань
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180 градусів 20-25 хвилин
Готове печиво змащуємо вареним згущеним молоком і обсипаємо кокосовою стружкою
Приємного апетиту!
Процес приготування дивіться у моєму короткому відео
- Крохмаль 100 р.
- Борошно 200 р.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Яйце 1 шт.
- Цукор 125 р.
- Масло вершкове 100 г
- Майонез 1 ст. л
- Олія соняшникова 1 ст. л
- Сіль
Давайте жити смачно.